گروه سلامت:عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که نمکهای صورتی، دریا و یا سنگ نمک سرشار از ناخالصی است، گفت: این نمکها خطر ابتلا به انواع سرطانها از جمله سرطان کبد و مثانه را افزیش میدهند.
به گزارش ایسنا، دکتر غزاله اسلامیان ...
گروه سلامت: مصرف نمک زیاد، شرایط آسم را تشدید می کند، یعنی اگر مستعد ابتلا به آسم هستید، بطور غیرمستقیم، بیماری شما را وخیم تر می کند.فقط غذاهای قنددار و چربیدار نیستند که قطر دور شکمتان را اضافه میکنند. نمک هم یک متهم اصلی است.
مولکولهای سدیم موجب میشوند که آب دور سلول...
گروه سلامت: نمک جزو چاشنی هایی است که نگرانی های بسیاری در مورد مصرف زیاد آن مطرح شده است. میزان مجاز نمک مصرفی یک قاشق مرباخوری در روز است، در حالی که که در ایران مصرف آن دو برابر میزان توصیه شده است. مصرف زیاد نمک باعث افزایش ریسک ابتلا به بیماری های مختلف از جمله فشارخون بالا، بیماری های قلبی عروقی ...
گروه علمی: بسیاری از افراد در طول روز دو برابر میزان توصیه شده، نمک مصرف میکنند و در نتیجه در یک دوره زمانی، این نمک اضافی می تواند سلامت آنها را تحت تاثیر قرار دهد. کاهش مصرف نمک برای کنترل بیماری هایی مانند فشار خون و حتی مشکلات کلیوی ضروریست.به گفته بسیاری از متخصصان، کاهش مصرف نمک در رژیم ...
گروه علمی: تحت کنترل نگه داشتن استرس کلید سلامتی و تندرستی شما است. اگر پیشتر چندین راه عالی را برای کاهش استرس میدانستید از جمله ورزش، مدیتیشن و خواب خوب شبانه اکنون متخصصان میگویند یک راه خاص وجود دارد که ممکن است بتوانید با ایجاد یک تغییر جزئی در زندگی روزانهتان آرامش خود ...
گروه علمی: محققان به رابطه بین دفعات کمتر مصرف نمک در رژیم غذایی و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی پی بردند.به گزارش بهداشت نیوز، بر اساس مطالعه جدید کالج آمریکایی قلب و عروق، افزودن نمک اضافی به غذاها به دفعات کمتر با کاهش خطر بیماری قلبی، نارسایی قلبی و بیماری ایسکمیک قلبی مرتبط است. حتی در ...
گروه علمی: نتایج یک مطالعه جدید دانشگاه ادینبورگ انگلستان نشان داد مصرف بیش از حد مواد غذایی شور میتواند منجر به افزایش سطح استرس شود.به گزارش بهداشت نیوز، محققان دریافتند زمانی که موشها با رژیم غذایی پرنمک تغذیه میشوند، سطح هورمون استرس ۷۵ درصد افزایش مییابد.
کارشناسان ...
گروه سلامت: مصرف بیش از حد نمک و مواد غذایی شور سطح استرس را افزایش میدهد.به گزارش ایسنا، نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که رژیم غذایی حاوی مقدار زیادی نمک میتواند به افزایش سطح استرس کمک کند.
محققان با مطالعه روی موشها دریافتند رژیم غذایی پر نمک سطح هورمون استرس ...
گروه علمی: امروز نمک یکی از ادویههای بسیار دوست داشتنی و پرطرفدار و پرکاربرد است. باید بدانید در گذشته نمک بسیار کمیاب بوده بنابراین در دسترس همه نبوده است، اما امروز این ادویه بسیار زیاد و در دسترس همگان است.نمک افزون بر اینکه یک چاشنی مهم در غذا و آشپزیست در نگهداری مواد غذایی ...
گروه علمی:برخی از کارشناسان از ارتباط میان قند خون بالا و مصرف نمک زیاد سخن میگویند.پایگاه «هندوستان تایمز» در گزارشی به بررسی رابطه میان مصرف زیاد نمک و قند خون پرداخت. در این گزارش آمده است که طبق یک پژوهش، مصرف نمک زیاد با سطح قند خون بالا و سطح بالای A۱C مرتبط است.
این ...
گروه علم و فناوری: یک مطالعه جدید نشان داده که کاهش مصرف ۱ گرم نمک در روز ممکن است خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد.
بهگزارش Medical News Today بر اساس مطالعه جدیدی که در مجله BMJ Nutrition Prevention & Health منتشر شده است، مدلهای کامپیوتری نشان میدهند که کاهش مصرف نمک ...
گروه علمی: یک مطالعه تازه نشان داده است که جایگزینی نمک با کلرید پتاسیم باعث کاهش فشار خون و در نتیجه خطر حمله قلبی، سکته مغزی و بیماریهای قلبی عروقی میشود.بروس نیل، مدیر اجرایی موسسه جورج برای سلامت جهانی در نیوتاون استرالیا میگوید: با جایگزینی نمک معمولی با کلرید پتاسیم، فشار خون ...
گروه علمی: پژوهشگران دانشگاه پردو آمریکا در مطالعه اخیرشان اظهار کردهاند، وجود نمک در اقیانوسها ممکن است به طور قابل توجهی بر قابلیت سکونت زمین و فراتر از آن (زیست فرازمینی) تأثیر بگذارد.به گزارش ایسنا، پژوهشهای جدید پژوهشگران آمریکایی نشان میدهد که نمک ممکن است برای حیات روی ...
گروه علمی: امید به زندگی در میان افرادی که همیشه به غذایشان نمک اضافه میکنند در مقایسه با افرادی که هرگز نمک اضافه نمیکنند یا به ندرت نمک اضافه میکنند، کمتر است. بر اساس مطالعهای که بر روی بیش از ۵۰۰ هزار نفر انجام شده و نتایج آن اخیرا به انتشار رسیده است، افرادی که نمک اضافی ...
گروه سلامت:محققان آمریکایی در یک پژوهش جدید و جالب در نوع خود، به تربیت دوباره جوانه های چشایی افرادی که نیاز به رعایت رژیم غذایی کم نمک داشتند پرداخته و باعث شده اند این افراد، حس بهتری نسبت به چنین رژیمی پیدا کنند و راحت تر با آن کنار بیایند.
نتایج بررسی های اخیر دانشمندان بین المللی نشان می دهند ...
گروه علمی: حتما بسیاری از شما شنیده اید که رژیمهای غذایی کم نمک برای حفظ سلامتی ما و به ویژه افرادی که با بیماریهای قلبی و عروقی درگیر هستند، بسیار ضروری است، اما یافتههای شگفت انگیز یک مطالعه جدید علمی اخیراً نشان میدهد که رژیم غذایی کم نمک از مرگ یا مراجعه به بیمارستان جلوگیری ...
گروه سلامت: هنگامی که نمک بیش از اندازه مصرف میکنید بدن شما پیامهای هشدار دهندهای را برایتان ارسال میکند تا به شما یادآوری کند که زمان کنترل مصرف نمک فرا رسیده است.از جمله علائمی که نشان میدهند بیش از اندازه نمک مصرف کردهاید میتوان به موارد ذیل اشاره ...
گروه علمی: محققان مواد خود ترمیمی را با استفاده از نمک و ژلاتین تولید کردهاند که راه را برای دستگاههای رباتیک انعطافپذیر و کشسان هموار میکند.به گزارش ایسنا، شکی نیست که مواد خود ترمیم شونده فواید و کاربردهای زیادی دارند. یکی از قابل توجهترین آنها، دستهای مصنوعی شبیه ...
گروه سلامت: ادویههای بسیاری برای خوشطعم کردن غذا وجود دارد که اگر با مقداری مناسب با هم ترکیب شود و همچنین از نوع ترکیب آنها آگاهی داشته باشیم به راحتی غذایی با طعمی عالی خواهیم پخت. در این مطلب با ادویههایی آشنا میشوید که میتوان آنها را جایگزین نمک کرد.
بسیاری از ما ...